3D -esittely mahdollistaa asuntonäytön kotisohvalla

Tarjoamme ensimmäisenä välitysliikkeenä Riihimäellä asuntojen 3D -esittelyt toimeksiantajillemme. Asiakkaat voivat halutessaan valita 3D -kuvauksen, jolloin myytävään asuntoon on mahdollista tutustua virtuaalisesti vaikkapa kotisohvalta.

Uutta kotia etsivällä asiakkaalla on mahdollisuus tutustua myytävään asuntoon entistä paremmin. Pelkät perinteiset valokuvat antavat asunnosta käsityksen vain osittain ja tiloja voi olla vaikea hahmottaa. 3D -esittelyssä ostajaehdokas pääsee asuntoon sisälle virtuaalisesti ja hän voi liikkua siellä aivan kuten itse haluaa ja milloin itse haluaa.

Monelle uuden kodin etsijälle ovat jo pitkään pyörineet videoesittelyt varmasti tulleet tutuiksi. 3D on jotain paljon parempaa. Enää ei tarvitse katsoa koko filmiä alusta loppuun ja todeta sitten, että se mielenkiintoisin kohta ei ollutkaan näkyvissä tai livahti ohi liian nopeasti. Ostajaehdokas voi aloittaa 3D -esittelyn katsomisen sieltä mistä haluaa, jatkaa kierrosta haluamassaan järjestyksessä ja pysähtyä tutkimaan mielenkiintoisia yksityiskohtia.  Mikä parasta, 3D -kuva näyttää aivan samalta kuin asunto oikeasti on! Ei venytettyjä ja vääristyneitä ”myyntikuvia” mitkä lupailevat liikoja, vaan realistinen totuus asunnosta. Asunnon 3D -mallinnettua pohjakuvaa voi pyöritellä ruudulla ja näin tutustua huonejärjestelyyn.2017-02-20 (4)

3D-esittelyssä liikkuminen tapahtuu samaan tapaan kuin Googlen streetview- palvelussa. Käyttö on todella yksinkertaista ja palvelu toimii hienosti niin älypuhelimella, tabletissa kuin tietokoneellakin. Virtuaalilasien omistajan kannattaa tutustua niiden avulla 3D -kuvan toimintaan. Palvelu ei kuitenkaan tarvitse niitä, vaan kuva näyttää muutenkin todella hyvältä.

3D -esittelyt ovat tulevaisuutta.  Ne palvelevat ennen kaikkea ostajaehdokkaita.  He pääsevät huomattavasti aiempaa paremmin tutustumaan asuntoihin ja voivat valita heitä todella kiinnostavat kohteet paikan päällä tutustumista varten.

Asunnon myyjät puolestaan saavat kotinsa hyvin esille ja katsomaan tulevat asiakkaat ovat todella kiinnostuneita, kun he ovat voineet tutustua kohteeseen tarkoin jo etukäteen. 3D -kuvaus on kuitenkin vain lisäpalv2017-02-20 (3)elu, joka tukee myyntiä. Kiinnostavat kohteet kannattaa aina käydä katsomassa paikan päällä.

Olemme ryhtyneet käyttämään 3D -palvelua, koska haluamme kaikin keinoin edistää asiakkaidemme asuntojen myyntiä.

Täältä pääset katsomaan miltä 3D esittely näyttää: https://my.matterport.com/show/?m=EMoojuFsDkE

 

Terveisin

Marja & Matias