KODIN KIVIJALKA OY VAHVASSA MYÖTÄTUULESSA – UUSI TOIMIPISTE HÄMEENLINNAAN

Kodin Kivijalka Oy on paikallisuuteen nojaava yritys, joka uskoo yksilölliseen, laadukkaaseen ja inhimilliseen kiinteistönvälitykseen. Kuljemme rinnalla ja palvelemme asiakkaitamme näiden elämien suurimmissa, asumiseen liittyvissä ratkaisuissa. Kodin Kivijalka onkin toimintavuosiensa aikana saavuttanut vahvan aseman Riihimäen ja sen lähialueiden kiinteistönvälityksessä. Asiakkaamme luottavat meihin. Meidät ja tuloksemme tunnetaan.

Seuraava askel Kodin Kivijalan tarinassa otettiin eilen, kun Riitta Louvet ja Toni Kirmula siirtyivät yritykseen yrittäjäosakkaiksi. Riitta ja Toni ovat aiemmin tehneet kiinteistönvälitystyötä pääosin Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan alueella. Riittaan ja Toniin pääset tutustumaan tarkemmin kotisivuillamme, ”Välittäjät” -osiossa. Kodin Kivijalan vahvistuneella yrittäjätiimillä on laaja-alaista osaamista ja koulutusta asuntokauppaan liittyen. Meiltä löytyy näkemystä ja vinkkejä niin asuntokaupan peruskysymyksiin, verotukseen, sisustussuunnitteluun kuin esimerkiksi asuntosijoittamisen koukeroihinkin.

Tahdommekin nyt tuoda yrityksemme arvojen mukaisen, parhaan kiinteistönvälityspalvelun aiempaa vahvemmin myös hämeenlinnalaisten, hattulalaisten ja janakkalalaisten asiakkaidemme ulottuville. Kodin Kivijalan Hämeenlinnan toimipiste avataan vielä toukokuun aikana Hämeenlinnan Hämeentien idyllisiin maisemiin. Riitta ja Toni vastaavat pitkälti Hämeenlinnan toimipisteemme toiminnasta, Marja ja Matias palvelevat myös jatkossa pääosin Riihimäen ja sen lähialueiden asiakaskuntaamme.

Yksikään koti eikä yksikään asiakkaamme ole keskenään samanlainen. Myös me yrityksenä ja yrittäjinä tahdomme erottua massasta, palvella yksilöllisesti ja henkilökohtaisesti.  Tuo erottautuminen näkyykin nyt mm. Hämeenlinnan toimipisteen osoitevalinnassa. Emme tahtoneet sijoittua aivan ydinkeskustan välittäjäkeskittymään. Valitsimme mieluummin rauhallisemman ja puistomaisemman sijainnin vanhan ja idyllisen talon kivijalasta. Meille on helppo tulla juttelemaan rauhassa isoista tai pienistä asuntoasioista. Helppoutta lisää se, että maksuttoman parkkipaikan löytää käytännössä aina toimistomme lähistöltä.

Erottautuminen näkyy myös toimiston sisustusratkaisuissa. Meiltä et löydä virastomaisia vastaanottotiskejä lasiseinämineen etkä umpeen teipattuja näyteikkunoita. Sisustuksemme on olohuonemaisen kodikas ja näyteikkunamme avoimet. Meille on kiva tulla ja meillä on hyvä olla.

Mikä tärkeintä, erottautuminen suuresta massasta näkyy yrityksemme tavassa palvella. Kodin Kivijalassa asiakas kohdataan ihmisenä, tämän elämäntilanne kokonaisuutena huomioiden. Asiakasta kuunnellaan. Ja kuullaan. Meillä yksittäinen asiakas ei huku suuriin toimeksiantomassoihin, eikä aktiivinen yhteydenpito yhteenkään asiakkaaseen jää muiden tekemisten jalkoihin. Me emme myöskään nyrpistele neniämme kantakaupunkien ulkopuolisille kohteille; haja-asutusalueiden kodit ja mökit ovat meille tismalleen yhtä arvokkaita kuin ydinkeskustojen kattohuoneistotkin.  

Hyödynnämme palveluissamme moderneimpia markkinointiratkaisuja, mutta uskomme samalla perinteisen, ensiluokkaisen asiakaspalvelun voimaan. Ja mikä tärkeintä: Me välitämme oikeasti!